Program de detoxifiere mentală și emoțională cu Părintele Dinu Criste

Ai avut vreodată revelația că atunci când probezi un pantof nou, subit, cei cu care ai venit încălțat să ți se pară extrem de uzați?
De fiecare dată când purtăm ceva nou, un pantof , o geantă nouă, o haina nouă, ne simțim bine, suntem bine dispuși .

Ați observat cât de dispuși suntem să ne schimbăm garderoba , să ieșim la cumpărături, să purtăm colecția de iarnă, primăvara, vara , toamna, dar nu suntem capabili să ne ridicăm de pe canapeaua minții noastre și să ne schimbăm colecția gândurilor noastre. Purtăm haine de sezon,la modă, dar purtăm de o viața aceeași garderoba a gândurilor noastre.

Mintea ta poate fi un Coș de gunoi sau poate fi o casetă de valori. Tu decizi asta! Depinde doar de hrană pe care i-o dai.
Suntem chemați să fim fresh mereu, să ne înnoim mereu, să fim cea mai bună variantă a noastră. Cea mai nouă. Dacă nu faci asta începi să te simți în propria viața că într-o piața de vechituri, ca într-un second-hand tot mai puțin frecventabil.

Aceleași gânduri mereu? Aceeași biochimie.Aceleași stări ? Aceeași viața.
În loc să-ți trăieșți existența te chinui să ți-o câștigi!
Cum să-ți detoxifici mintea și cum să ai bucuria de a fi mereu fresh? Hai să stăm de vorba la Jos pălăria pe 26 Martie de la ora 18:00.

Teolog, realizator de emisiunii de televiziune și radio, creator al brandului de ciocolată Christe https://christe.ro/,
Dinu Criste pune mereu în fața auditoriului provocarea Înnoirii continue la nivelul minții. Inspirat de literatura filocalică, el a elaborat un PROGRAM de DETOX mental și spiritual, pe care îl împărtășeste în seminarii și conferințe în toată țara.

Te așteptam cu bucurie!
Cu această ocazie lansăm ciocolata Christe la Jos pălăria și în magazinele Pro AB&HD.

Intrarea este gratuită, exclusiv pe bază de rezerverare la 0764 606 705