Vreau ceva dulce?!

”Știu cât de bună este ciocolata, am consumat în exces, într-o perioada din viața mea… Apoi, am căutat să mă ajut, să mă dezvolt, să înțeleg ce e de făcut… Vin la această întâlnire, nu doar cu informațiile specialistului în nutriție. Vin să-ți povestesc despre propria experiență și cum am reușit ca astăzi, să nu mai consum zahăr deloc. Vin cu povești din întâlnirea mea cu pacienții din cabinet, povești edificatoare în nevoia ta, a fiecăruia dintre noi, de a controla poftele și nevoia de dulce. Pregătește-te cu întrebări bune, vom povesti ÎMPREUNĂ… Intenția mea este, ca fiecare dintre cei prezenți să plece acasă, acum la început de an, cu o edificare, cu un nou obiectiv, cu puterea de face schimbări mărețe. Știu că e ”wow”, așa intenționez și mă rog să reușesc, și eu și voi! ÎMPREUNĂ – cuvântul pe care l-am setat să reprezinte anul 2020 în tot ce realizez! – putem trece mai ușor peste obstacole și putem reuși cele propuse.
Ce poate cauza consumul excesiv de zahăr?
Când mi-e poftă de ceva dulce, ce să fac?
Pot renunța la zahăr?
Cum te vei simți când vei renunța la zahăr?
Ce suplimente pot ajuta?
Aștept să ne cunoaștem și… pregătește-te pentru schimbare!
Iată, câteva întrebări propuse de mine, convinsă fiind că cele mai bune vor veni de la tine!” (dr. Lavinia Bratu).

Lavinia Melania Bratu, dr. biolog, psiholog clinician, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”.
Editor, autor a două cărți: Dietetica – o nouă filosofie de viață – Despre schimbare, simplitatea, sănătate – vol. 1 și Hrană pentru minte, suflet și viață – vol.2. ”În mijlocul oamenilor, parcurg întreaga activitate cu credință și nădejdea în bine.
Misiunea mea personala? Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ.
Din anul 2018 sunt lector la UMFT Timișoara, departamentul Neuroștiințe – catedra de Psihologie. Îmi doresc să fiu un bun cadru didactic dar, mai mult decât atât, îmi doresc să fiu un model de umanitate pentru studenții cu care voi lucra.”
https://www.laviniabratu.ro/
https://www.facebook.com/DieteticaDrLaviniaBratu/

Joi, 2 aprilie, @Jos pălăria
INTRAREA ESTE GRATUITĂ EXCLUSIV PE BAZĂ DE REZERVARE LA 0764 606 705