31 mai – Școala de Mers pe Munte – Deva – noțiuni pentru începători

Te-ai gândit vreodată să mergi pe munte, dar nu ai știut ce fel de bocanci să îți iei, ce să pui în rucsac sau pur și simplu cum se parcurge un traseu?

Hai la cursul elementar care te învață cum să te pregătești pentru o drumeție montană! Instructorii noștri experimentați îți vor face o instruire minimă pentru a putea înțelege, cel puțin teoretic, ce înseamnă să mergi pe munte. Nu te vom face expert, dar îți vom prezenta noțiuni elementare despre cum să te pregătești, despre echipamentul și hainele necesare și îți vom da sfaturi/idei care să te ajute să înțelegi mai bine cultura montaniarzilor. La sfârșitul cursului vom prezenta pe scurt ediția de anul acesta a Școlii de Mers pe Munte #5!

Program:
18.00 – noțiuni elementare despre drumeția montană
19.30 – informații Școala de Mers pe Munte 2019

—-
Despre proiectul Școala de Mers pe Munte
Asociația Tasuleasa Social și Coca-Cola HBC România organizează a cincea ediție a proiectul de educație montană Școala de Mers pe Munte. În cele 4 ediții organizate, au participat 1000 de persoane în 40 de grupe, alături de voluntari faini și instructori experimentați. Ediția de anul acesta propune ateliere teoretice în orașe diferite și posibilitatea de participare aproape gratuit, la un program extins de 4 zile pentru cei care vor să învețe noțiunile de bază necesare într-o drumeție montană!

Proiectul se adresează persoanelor peste 18 ani. Intrarea este liberă și nu necesită înregistrare, dar ne ajută dacă persoanele hotărăte bifează opțiunea ˝going˝!

Te asteptăm așadar la întălnirea din Deva, la Jos pălăria – cafenea dependentă de cultură, limonada o dăm noi! 🙂

www.facebook.com/scoalademerspemunte
www.instagram.com/scoalademerspemunte
www.tasuleasasocial.ro/proiecte/scoala-de-mers-pe-munte