PLĂTEȘTE CU POEZIE 2018

POEZIA ESTE SUFLETUL MUZICII.Layer-18

De Ziua Internațională a Poeziei, 21 Martie,
lasă-te inspirat de o cafea sau un ceai, scrie și

Celebrul cântăreț britanic JP Cooper se alătură mișcării noastre prin crearea unui cântec nou, pentru a celebra poeții din întreaga lume.
Vector-Smart-Object_0001_Vector-Smart-Object3
Pe 21 Martie scrie o poezie și plătește-ți cafeaua sau ceaiul cu ea
Vrei să câștigi bilete și o excursie la unul dintre concertele lui JP Cooper?

PLĂTEȘTE CU POEZIE 2018

În fiecare an, pe 21 Martie, sărbătorim Ziua Internațională a Poeziei în sute de locații din întreaga lume, unde poți trezi din tine, devii inspirat, scrii și Plătești cu Poezie.

În acest an, ducem această mișcare cu încă un pas înainte, pentru că vrem să dovedim că poezia este sufletul muzicii. Poezia nu a fost considerată mereu accesibilă, dar muzica este un limbaj universal și are abilitatea de a atrage oamenii către poezie în moduri neașteptate. Acesta este motivul pentru care ne unim forțele cu recunoscutul cântăreț-compozitor JP Cooper, care va crea un nou cântec pentru a celebra poeții din întreaga lume.

“Colaborarea cu Julius Meinl mi-a oferit ocazia de a sărbători colegii mei meșteșugari ai cuvintelor, poeți și textieri din întreaga lume. Sper că melodia mea va demonstra că poezia trăiește peste tot.”, a spuns JP Cooper.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU AMBASADORUL JULIUS MEINL GLOBAL

“She’s on my mind, she’s on my mind, she’s on my mind” a fost în mintea tuturor în 2017: acesta este probabil primul hit care îți vine în minte când te gândești la JP Cooper. Este faimos de asemenea și pentru “September song” și “Perfect Strangers”, minunate colaborări cu Jonas Blue.

JP Cooper atinge faima în 2016, când devine cel mai apreciat cântăreț-compozitor în Marea Britanie, cu peste 100.000 de urmăritori pe Spotify. Este obișnuit să aibă peste 350 milioane de vizualizări ale cântecelor sale și îi este foarte familiar să fie #1 în topurile britanice.

“Music are abilitatea de a ajuta oamenii să rezoneze cu poezia în moduri neașteptate. În ultimii ani am văzut o mulțime de muzicieni care au început să folosească poezie în muzica lor, iar pentru mine este o parte importantă a procesului de compunere a pieselor. Până la urmă, vreau ca muzica mea să rezoneze cu oamenii, și să ofere o evadare din cotidian. Oferindu-mi-se oportunitatea de a crea un cântec de celebrare a poeților din întreaga lume, sper să aduc împreună fanii și să arătăm că poezia trăiește peste tot și poate fi accesibilă tuturor.

admin