Poezie în doi

Într-o lume a deconectării, conectează-te cu un prieten la o cafea.

Scrieți împreună poezia prieteniei voastre și primiți două cești cu cafea sau ceai la preț de una.

Împarte o poezie, împarte un cântec: versurile devin cântecul prieteniei voastre.

Fiecare prietenie are poezia sa proprie, distinctă.

De Ziua Internațională a Cafelei, așterneți împreună pe hârtie această poezie, iar versurile voastre se pot transforma în
cântecul unic al prieteniei ce va leagă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

Scrieți fiecare dintre voi
câteva versuri despre prietenia voastră
pe același șervețel POEZIE ÎN DOI.

Folosiți acel șervețel pentru a
primi în dar o cafea sau un ceai
din cele două comandate.

Faceți o poză poeziei voastre și încărcați-o pe meinl.ro pe 1 Octombrie 2018

și aveți șansa ca versurile voastre să devină parte a unui cântec al prieteniei.

POEZIE ÎN DOI 2018

Cu o comunicare definită acum prin swipe și click, prieteniile noastre plătesc o taxă, existând în primul rând pe aplicații și site-uri de socializare. Facem planuri, împărtășim noutăți și permitem conversațiilor noastre să existe doar pe ecran fără să ne întâlnim în persoană luni întregi, îmbrățișând intimitatea ușoară a mesajelor scurte care construiesc iluzia unei rețele sociale puternice.
Inițiativa „Poezie în Doi” vizează să ajute la întâlnirea oamenilor „în viața reală”.

Ideea este simplă, de Ziua Internațională a Cafelei, cei care își iau prietenia în offline și se întâlnesc în cafenele pot primi două cești cu cafea sau ceai plătind doar una, în locațiile Julius Meinl participante – toate în schimbul scrierii împreună a unei poezii ce spune despre modul în care s-au întâlnit.

Ambasadorul global Julius Meinl, cântăreț și compozitor recompensat cu discul de platină, și iubitor de cafea, JP Cooper cunoaște importanța comunicării scrise pentru a-și exprima paralela compunerii de cântece cu poezia. „Nu este un secret faptul că social media ne dă un fals sentiment de legătură, încurajându-ne să comunicăm în fraze și emoticoane semi-scrise. Este ușor să pierdem din vedere puterea limbajului atunci când comunicăm pe WhatsApp sau prin mesaje text și sper că inițiativa va ajuta mai mulți oameni să opteze pentru prietenia din lumea reală și să înțeleagă faptul că limbajul – verbal sau scris – are capacitatea de a construi legături mai puternice și mai profunde.”, spune JP Cooper.